Zoeken naar mag vandaag

Uw zoekactie voor mag vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Oraal plezier
Hou enorm van orale verwennerij. Geef dat zelf dan ook heel graag. Zalig hoe het smaakt, ruikt, voelt,... Begin graag zacht en speels, of misschien mag het zelfs de hele tijd zo blijven van jou. Dan breng ik de intensiteit stap na stap omhoog. Zoekend naar wat werkt voor jou. Heb je tips over wat jij lekker vindt? Daar ben ik altijd benieuwd naar! Wil je mij leren wat jou heerlijk genot geeft, zelfs als ik uren moet doorgaan. Kom je op mijn gezicht zitten om zelf meer controle te hebben? Graag! Ben een 39 jarige slanke man en mijn gezicht zal vers geschoren zijn voor jou. Wil je mijn genotsknots ook in je voelen? Dat kan maar enkel als je er zelf naar vraagt. Ben je een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar? Zie je dit zitten? Stuur me dan een mailtje!  
Passie/Lust 35 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Dame voor leuke date nu?
Ik zou graag passioneel de liefde bedrijven met een dame +18. Gewoon ongeremd genieten van elkaar. Ikzelf ben 1m88, 75kg, slank gespierd, bl ogen, donkerblond haar en gr geschapen.. ik zoek een dame uit mijn buurt. Ik kan kort verplaatsen hier, of je kan naar mij komen. Als je van verder bent mag je ook reageren, als je niet kan verplaatsen heeft het geen nut. Liefst iemand mét foto. Bij mij is het echt wel what you see is what you get and what you will feel. Ik hoop op een leuke reactie en dan ook op een leuke date! Hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen te genieten. Xx xX  

Dame voor leuke date nu?
gisteren
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede ,,slow''seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must.  
Marc 44 jaar Antwerpen - Boom
Dagelijkse sleur doorbreken ?
Hallo Welke leuke dame of meid is de dagelijkse sleur ook beu en wil mij deze avond vergezellen naar club bouddha in boom ? Ik trakteer u graag op de inkom , niets moet maar alles mag . Ik ben een nette en zeer vrouwvriendelijke gast van 46 , slank , en sportief met mooi geschoren speeltje van 20/5 ! No fake Wie heeft interesse?  

Dagelijkse sleur doorbreken ?
Jens 27 jaar Antwerpen - Puurs
jongeman27j
Welk koppel of v van koppel wil er met deze jongeman een lekker en spannend avontuur of meermaals of zelfs vast als huisvriend. Ik kan ontvangen en verplaatsen. in de week overdag of thuis op zaterdag. Ik heb al reeds ervaring in cuckold als bull en als huisvriend van koppels. Ik bied respect hygiëne en discretie en verwacht dit ook van jullie. Mijn stats zijn 27 181 80 18X4. Er mag gefilmd en foto's genomen worden. Reactie met foto's krijgen voorrang. Grts Jens  

jongeman27j
gisteren
Lieve man 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Waar zijn ze ,bestaan ze wel ? Of alles fake hier ? mag over heel belgie
Hoi , ik ben een zeer lieve vrouwvriendelijke man en zoek een volle tot zeer volle vrouw ,ouderdom is van geen belang,mag heel oud zijn ook , zolang je nog maar wil genieten, want dit staat bij mij centraal een vrouw doen genieten , zijn er alleenstaande of weduwen of vrouw van koppel die durven en een leuk voorstel hebben , laat maar snel horen , mag over heel belgie ben benieuwd  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt (stoei)poes(je)
Ik 172/70/15 besneden...op zoek naar vrouwke al of niet in relatie om lekker mee te stoeien bij voorkeur voor regelmatig .waar ik ook aan de pussy infuus mag liggen ,haar oraal verwennen mag.kan zowel ontvangen als verplaatsen  

Single man zoekt (stoei)poes(je)
gisteren
Loodgieter 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Loodgieter komt op bezoek
Hey ik slanke sportieve man. 187 cm 73kg nu dagje in Gent voor enkele klussen. Bij welk geil vrouwtje mag ik eens langskomen voor geile pauze. Hou enorm van een dame naar een hoogtepunt te likken. Maar sta open voor andere voorstellen. Ben discreet en verzorgd.  
Jay 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage date
XXL 23cm geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Sta open voor verschillende scenario's. Ingerichte massage ruimte. Kan zonder problemen verplaatsen. Graag reageren met regio, leeftijd ouder mag zeker en eventueel scenario.  

Massage date
gisteren
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10